Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-

Bestellen & verzenden

Je kunt de bestelling bij ons thuis in Zeeland komen afhalen. Anders verzenden we die met PostNL of brengen we die op de fiets langs voor €2*. 

Verzending: elke woensdag 
Voorlopig verzenden we elke woensdag
Laat het ons weten bij je bestelling als je (meer) haast hebt en op welke datum je je bestelling uiterlijk in huis wilt ontvangen. 
Dan maken wij ook haast en nemen we mogelijk contact met je op voor overleg, mocht het spannend worden om die datum te halen.
Zodra je bestelling in handen is van PostNL, krijg je per e-mail bericht.

Verzendkosten
Bij een bestelling vanaf €50 betaal je geen verzendkosten.
Bij een bestelling tot €50 zijn de verzendkosten €3,95 (brievenbuspost met track & trace)
of €6,75 (pakketpost). 
Of, als je voldoende in de buurt woont*, brengen we je bestelling graag op de fiets langs, dan zijn de verzendkosten €2. Dit doen we ook zo snel mogelijk, maar die snelheid is wel weersafhankelijk 😉
*We doen aan fietsbezorgingen tot 6 km rondom postcode 4435 NR

Tot slot maar daarom niet minder belangrijk: we verpakken je bestelling zo veel mogelijk met hergebruikt materiaal. Dat lukt eigenlijk altijd, op een enkel brievenbusdoosje na! Daardoor oogt je bestelling misschien iets minder feestelijk, maar is de natuur wel extra blij 🙂

 

Ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren
Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je die, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Neem dan graag z.s.m. contact op met FIKA huis; je ontvangt de instructies voor de retourzending dan per e-mail.

Als die instructies in acht worden genomen en het artikel in goede, originele staat verkeert, dan worden de aankoopwaarde en verzendingskosten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. De kosten voor de retourzending zelf zijn voor de klant.  

FIKA huis behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren, namelijk wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd. FIKA huis behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

candle with care

plaats de kaars op een stabiele ondergrond

laat de kaars nooit onbeheerd branden

kaars en verpakking kunnen heet worden

niet in de buurt van brandbare voorwerpen plaatsen

buiten bereik houden van kinderen en huisdieren

niet geschikt voor consumptie