Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-

Bestellen & verzenden

Je kan de bestelling bij ons thuis in Leiden centrum komen afhalen. Anders verzenden we die met PostNL of brengen we die op de fiets langs voor €2*. 

Verzending: zo snel mogelijk! 
Normaal gesproken verzenden we elke woensdag,maar nu in december feestmaand proberen we zo snel mogelijk te verzenden
Laat het ons weten bij je bestelling als je haast hebt en op welke datum je je bestelling uiterlijk in huis wilt ontvangen! 
Dan maken wij ook haast. en nemen we mogelijk contact met je op voor overleg, mocht het spannend worden om die datum te halen. 
Zodra je bestelling in handen is van PostNL, krijg je per mail bericht.

Verzendkosten
Bij een bestelling vanaf €50 betaal je geen verzendkosten.
Bij een bestelling tot €50 zijn de verzendkosten €4 (brievenbuspost met track & trace)
of €6,75 (pakketpost). 
Of, als je voldoende in de buurt woont*, brengen we je bestelling graag op de fiets langs, dan zijn de verzendkosten €2. Dit doen we ook zo snel mogelijk, maar die snelheid is wel weersafhankelijk 😉
*Postcodes 
2230, 2231, 2250 t/m 2254, 2300 t/m 2334, 2340 t/m 2343, 2350 t/m 2353 en 2360 t/m 2362. 

Tot slot: We verpakken je bestelling zo veel mogelijk met hergebruikt materiaal

Ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren
Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Neem z.s.m. contact op met FIKA huis. Je ontvangt instructies voor de retourzending per mail.

Als deze instructies in acht worden genomen en het artikel verkeert in goede, originele staat, dan worden de aankoopwaarde en verzendingskosten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. Kosten voor de retourzending zelf zijn voor de klant.  

FIKA huis behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd. FIKA huis behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

candle with care

plaats de kaars op een stabiele ondergrond

laat de kaars nooit onbeheerd branden

kaars en verpakking kunnen heet worden

niet in de buurt van brandbare voorwerpen plaatsen

buiten bereik houden van kinderen en huisdieren

niet geschikt voor consumptie