Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-

Dit duurzame cadeau voor mannen past in elke cadeau top 10

jonge vader met LOCHT geurkaars

Over 5 nachtjes slapen is het alweer vaderdag! Zoek jij nog een origineel en duurzaam cadeau voor je vader of man?
Iets anders dan sokken, wijn of iets te eten en iets waarmee je hem zeker zult verrassen?

Dan hebben wij het perfecte duurzame cadeau voor je dat zeker een plekje waard is in een vaderdag / mannen cadeau top 10.
Perfect, omdat je er zelf ook blij mee zult zijn. We hebben meerdere geuren LOCHT kaarsen in de winkel die echt super geschikt zijn voor papa.
Denk aan de geuren kampvuur, ceder en sandelhout. Voor een natuurliefhebber zijn de geuren woud en boshut sowieso aan te raden.
Mijn schoonvader vindt de geurkaars begin erg lekker. En ik noem graag kampvuur nog een keer.

Oké ik geef het maar toe: kampvuur is mijn favoriete geurkaars. Wat heeft Martine die goed gemaakt! Het kaarsje ruikt lekker rokerig zonder overheersend te zijn (dat laatste geldt eigenlijk voor alle geuren). Maar in dit geval zie ik vader lekker buiten in het park, op het balkon of in de tuin met een vleugje kampvuur, voor wanneer het echte vuurtje nog even niet kan. Onlangs had ik het kampvuurtje zelf mee naar een verjaardagspicknick voor twee personen in het park en dat was zeker een toevoeging aan de beleving, vonden we.

Overigens zijn er redenen genoeg om je vader een geurkaars te geven. Echt waar!
Ten eerste zal hij echt verrast zijn met je geschenk.
Ten tweede houden ook mannen heus van fijne geuren in huis (het is alleen geen must, zoals voor sommige dames;).
Ten derde zal hij heel blij zijn dat een exemplaar dat overheersender geurt en bij sommigen zelfs hoofdpijn opwekt nu kan worden vervangen door deze handgegoten versie met natuurlijke basis.
Ten vierde, als hij een man is van deze tijd, zal hij het waarderen dat je een duurzaam cadeau bij een kleine ondernemer hebt gekocht (wij waarderen het in ieder geval zeer).

Mocht je nou inderdaad overstag gaan en dit -toch wel experiment- willen uitproberen, dan ben ik erg benieuwd voor welke geur je kiest. En nog benieuwder of de man(nen) des huizes er blij mee is (zijn)!

Brahim van Midi met Locht interieurspray
Brahim, eigenaar van Midi Marché Leiden, is super blij met Locht geuren schoon en begin.

 

PS Is papa een (wannabe) mancave type en leest hij soms nog wel eens wat? De geuren kampvuur, ceder, sandelhout, woud en boshut matchen natuurlijk geweldig met het boek De man & het hout van Lars Mytting. Indien gewenst kan ik die meesturen bij de bestelling; laat me dit dan uiterlijk woensdag 17.30 uur weten in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces.

Lees meer

koffie en taartje op houten tafel

Wat is fika?

Fika, wat is dat nou eigenlijk? We leggen het graag uit, het is tenslotte nog lang niet zo’n gangbaar woord als hygge en lagom. Mocht

Lees meer »

good old* faqs

*old faqs, omdat die nog horen bij de kaarsen van wijmakenlocht.nl. De kaarsen waren eerst gemaakt van sojawas (i.p.v. koolzaadwas). Verder zijn de faqs eigenlijk

Lees meer »

Over LOCHT

LOCHT is een merk dat vanaf voorjaar 2015 door Martine van omstebeurt van de grond af is bedacht en gerealiseerd. Op haar website is daar

Lees meer »

Over FIKA huis

FIKA huis is ontstaan vanuit behoefte aan meer vertraging, aandacht en verbinding, met bewustzijn voor de natuur. FIKA huis is geen koffie huis, maar een

Lees meer »

Over mij

Hoi, ik ben Irene! Hier met nep-tattoo te zien op de foto die ik als selfie maakte voor mijn kapsel (als je haar goed zit,

Lees meer »

candle with care

plaats de kaars op een stabiele ondergrond

laat de kaars nooit onbeheerd branden

kaars en verpakking kunnen heet worden

niet in de buurt van brandbare voorwerpen plaatsen

buiten bereik houden van kinderen en huisdieren

niet geschikt voor consumptie